„Stílusos bár pazar kilátással a Halászbástyán”

A Budai Vár új színfoltja garantáltan levesz a lábatokról! A háttérben duruzsol a kellemes lounge zene és a nagy üvegablakokon át kényelmes fotelekből tárul elénk a lélegzetelállító kilátás az egész városra.
Közvetlenül a Halászbástya legnagyobb erődítménye mellett, az árkádok alatt került kialakításra a HB Lounge&Bar, mely egész évben várja vendégeit.

Gasztronómia

12:00 órától változatos bistro ételekkel várunk Titeket. Étlapunkon mindenki találhat valami fogára valót, legyen szó akár egy könnyű salátáról vagy egy bélszín steakről ebédre vagy vacsorára. Kiváló alapanyagokból, modern konyhatechnológiával, a legjobb szakemberek segítségével készítjük el fogásainkat.
Széles kínálattal rendelkező itallapunkon a frissítő limonádék, smoothiek, különleges koktélok és pálinkák mellett a szezonális italok is mindig helyet kapnak.

Rendezvények

A boltíves, egybefüggő tér ideális helyszíne lehet baráti és családi találkozóknak, romantikus vacsoráknak, üzleti ebédeknek, céges rendezvényeknek.
Akár egy esküvői szertartás és vacsora is megvalósítható az ódon kőfalak között. Adottságainak köszönhetően a HB Lounge & Bar alkalmas nagyobb létszámú vendégsereg egy térben való elhelyezésére is.

Gyertek el hozzánk, és élvezzétek, hogy a város a lábatok előtt hever!